Ondernemer worden met Pizza Hut 2018-07-02T12:58:45+00:00

 Partner worden met Pizza Hut

Pizza Hut is een moderne Quick Serviceformule van, voor en door ondernemers. Samenwerkend vanuit de merkwaarden van de Pizza Hut formule, vormt het een meerwaarde voor de Pizza Hut ondernemers, waardoor zij zich meer kunnen richten op de primaire processen. Gericht samenwerken op basis van vertrouwen, openheid, transparantie en wederzijdse betrokkenheid. Wij inspireren en motiveren elkaar op die wijze, om gezamenlijk te komen tot nog betere bedrijfsprestaties.

Een ondernemer die met ons samenwerkt is een participant. Samen met Pizza Hut participeer je in de formule. Het is dus een hechte vorm van samenwerking, waarbij we een efficiënte taakverdeling voorstaan zodat we een uniforme uitstraling naar de gasten hebben. Wij hechten sterk aan ruimte voor individueel ondernemerschap. Er is een stevige band tussen ons en de ondernemers, waar speelruimte wordt geboden maar gezamenlijk gestreefd wordt naar een homogeniteit in marketing en bedrijfsvoering. Gebondenheid waar het moet, vrijheid waar het kan!

Om in de individuele behoeften van zowel ondernemer als gasten te voorzien, biedt Pizza Hut de formule gedifferentieerd aan. In winkelstraten met veel loop is er ruimte voor meer zitplaatsen en counter terwijl in meer residentiële gebieden er meer ruimte is voor delivery. Als Participatiepartner maak je gebruik van de inkoop- en verkoopfaciliteiten.

Pizza Hut biedt:

  • Landelijke naamsbekendheid en een herkenbare uniforme huisstijl (naam, logo, kleuren in promotie, inventaris, bedrijfskleding, verpakkingsmaterialen e.d.).
  • Gezamenlijke promotiecampagnes.
  • Advies en begeleiding op het gebied van bedrijfsvoering.
  • Collectieve afspraken met leveranciers over prijzen, assortimenten, condities en leveringsvoorwaarden.
  • Aantrekkelijke vestigingen met doordachte routing, overzichtelijke inrichting en sfeervolle presentaties.
  • Unieke producten, productvernieuwing en productintroducties
  • Voor de vestigingen worden landelijke promotieactiviteiten georganiseerd en worden onze ondernemers lokaal ondersteund door een aantal experts met advies en promotiematerialen op maat.

Samenwerken

Bent u enthousiast geraakt? Hebt u al ideeën over ‘continue Snelle Service’ en ondernemerschap en bent u geïnteresseerd geraakt over participatiepartner worden bij Pizza Hut of wilt u een toelichting en meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.