Kwaliteitsgarantie 2017-09-11T13:47:12+00:00

 KWALITEITSGARANTIE

Echte kwaliteit
Alle pizza’s en andere gerechten van Pizza Hut worden uiterst nauwkeurig samengesteld. De kwaliteit ervan wordt in eerste instantie gergarandeerd door een nauwkeurige selectie van de ingrediënten en van onze leveranciers. Later worden ze met zorg door onze medewerkers verwerkt tot heerlijke gerechten. Om tot een uitstekend resultaat te komen leggen zowel Pizza Hut als zijn leveranciers een constante focus op de versheid van alle ingrediënten en op een correcte bereidingswijze.

Voor iedereen
Bij Pizza Hut hechten we veel belang aan de kwaliteit van onze gerechten maar ook aan de restaurantbeleving. We willen een aangename avond bieden aan iedereen. Wist je trouwens dat je bij ons één pizza kan bestellen die je met  verschillende toppings kan laten beleggen? Zo kan je gemakkelijk elk een pizza kiezen maar toch gezellig delen. Ook handig als je bijvoorbeeld je kinderen wil laten mee-eten maar je verschillende pizza’s wenst.

Is je budget beperkt, kom dan genieten van één van onze voordelige formules. Zo kan je bij Utrecht smullen van de heerlijke Value Hut Deal en in Rotterdam genieten van het overheerlijke pizzabuffet.

Alles begint bij onze klanten
Bij Pizza Hut kan je als klant altijd rekenen op een correct en vriendelijk onthaal. Alles draait immers rond de tevredenheid van onze klanten. Respect voor hun wensen is cruciaal en dat straalt door heel het bedrijf. Zo hebben we respect voor de recepten, de baktijden en de levertijden, maar uiteraard ook voor de mensen die bij Pizza Hut werken. Het is niet toevallig dat veel mensen bij Pizza Hut blijven en opklimmen. We halen het beste uit iedereen naar boven en bieden kansen aan werknemers om zichzelf te ontplooien.

BEKIJK ALLERGENENLIJST 2017