CARRIÈRES

Door onze snel groeiende Express units door heel Nederland zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en hardwerkende medewerkers. Wat wij zoeken in een nieuwe collega is iemand die enthousiast en leergierig is en die het ook fantastisch vindt om bij het bekendste en grootste pizzalabel ter wereld te werken.

Lijkt het jou leuk om bij een van onze nieuwe vestigingen te werken? Vul hieronder direct ons sollicitatieformulier in. Staat jouw vacature er niet bij? Vul ons contactformulier in zodat wij samen naar de mogelijkheden binnen Pizza Hut kunnen kijken.

VACATURES ALMERE
VACATURES UTRECHT CS
VACATURES PIZZA HUT HOOFDKANTOOR
VACATURES ROTTERDAM DINE IN

 VACATURES ALMERE

Bezorger Pizza Hut Almere (FT/PT)

Voor onze vestigingen in  Almere zijn wij op zoek naar enthousiaste en gastvriendelijke bezorgers. Je zorgt ervoor dat met jouw enthousiasme en vriendelijkheid onze verrukkelijke pizza’s terecht komen bij de klanten. Je denkt mee met de klant en zoekt altijd de beste oplossingen om de pizza’s op tijd bij de klant te bezorgen. Met jouw uitstraling, vriendelijkheid, motivatie en enthousiasme aan de deur, zorg jij ervoor dat klanten steeds terugkomen bij Pizza Hut voor een bestelling.

Tenslotte ben je flexibel inzetbaar en tevens bereid om mee te helpen in de vestiging.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarbij je veel buiten komt en veel klantencontacten hebt. Daarnaast kun je zelf je beschikbaarheid aangeven. Verder werk je in een leuk, plezierig en enthousiast team. Tenslotte bieden wij jou een goed salaris met doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer

 VACATURES UTRECHT CS

Teammembers
Vestiging Utrecht

Als teammember van Pizza Hut Nederland ben je breed inzetbaar.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen, bereiden van het eten, inpakken van gerechten, uitpakken van voorraden en het afrekenen van de bestellingen. Kortom in deze functie ben je de spil van de vestiging.  Je ondersteunt de restaurant manager en springt bij waar nodig. Je krijgt in deze functie een uitgebreide training on the job! Daarnaast kun je doorgroeien naar Shiftleader.

Wat wij zoeken in een teammember zijn de volgende eigenschappen: betrokkenheid, klantgericht, teamplayer, assertief, gemotiveerd, stressbestendig, doorzettingsvermogen en een positieve instelling.

Shiftleaders
Vestiging Utrecht

Als shiftleader draai je zelfstandig shiftdiensten en ben je verantwoordelijk voor het coördineren en regelen van alle operationele zaken van jouw team.
Je vindt het leuk om teammembers te inspireren, te motiveren en op te leiden. Jij zorgt samen met je team voor een uitstekende customer service. In deze functie krijg je een uitgebreid opleidings- en coaching traject.
Als shiftleader kun je ontwikkelen en doorgroeien naar (assistent) restaurant manager.

Wat wij zoeken in een shiftleader zijn de volgende eigenschappen: betrokkenheid, klantgericht, teamplayer, coachen van medewerkers, leidinggevende capaciteiten, ondernemend, resultaatgericht, gemotiveerd, stressbestendig, doorzettingsvermogen en positief ingesteld.

Bezorger Pizza Hut Utrecht  (FT/PT)

Voor onze vestigingen in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste en gastvriendelijke bezorgers. Je zorgt ervoor dat met jouw enthousiasme en vriendelijkheid onze verrukkelijke pizza’s terecht komen bij de klanten. Je denkt mee met de klant en zoekt altijd de beste oplossingen om de pizza’s op tijd bij de klant te bezorgen. Met jouw uitstraling, vriendelijkheid, motivatie en enthousiasme aan de deur, zorg jij ervoor dat klanten steeds terugkomen bij Pizza Hut voor een bestelling.

Tenslotte ben je flexibel inzetbaar en tevens bereid om mee te helpen in de vestiging.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarbij je veel buiten komt en veel klantencontacten hebt. Daarnaast kun je zelf je beschikbaarheid aangeven. Verder werk je in een leuk, plezierig en enthousiast team. Tenslotte bieden wij jou een goed salaris met doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer

 VACATURES PIZZA HUT HOOFDKANTOOR

Stagiair(es)
Op zoek naar een leuke stageplek op het hoofdkantoor van Pizza Hut Nederland? Wij zijn per direct op zoek naar stagiaires met een P&O of Marketing/Communicatie achtergrond.

Solliciteer